Sarjakuvien piirtäminen on loistava tapa pitää hauskaa taiteellisten kavereiden kanssa. Olen koonnut tälle sivulle muutamia yksin tai yhdessä piirrettyjä sekalaisia sarjakuvia, jotka on luotu improvisoiden ruutu kerrallaan.

Olen yleensä piirtänyt aloitusruutuun ensimmäisen hahmon ja antanut sitten kaverini piirtää seuraavan hahmon. En ole koskaan tiennyt miten kaverini hahmo reagoi oman hahmoni tekoihin, joten piirtäminen on ollut aivan yhtä jännittävää kuin valmiin lopputuloksen näkeminen.

Braindead Freakshow

Braindead Freakshow on itseni ja Tsen yhteistuotos. Sarjakuvassa on se erikoisuus, että sen viimeinen ruutu on poltettu. Tästä saamme kiittää Tsetä, joka halusi tehostaa tarinan lopussa olevaa tulipaloa oikealla palojäljellä.

Keksit

Keksit on itseni ja Jamin luoma sarjakuva. Alkujaan se oli nimeämätön, mutta käytännön syistä nimesin sen tätä julkaisua varten Kekseiksi. Haluan kaiken varalta huomauttaa ettei sarjakuvassa olevaa rotuteemaa ole tarkoitettu loukkaukseksi tai hyökkääväksi. Kyse on vain huumorista, joka on syytä erottaa todellisuudesta.

Mauno ja Seppo

Maunoa ja Seppo on yksin piirtämääni väkivaltaviihdettä. Tämä lienee jonkinlainen jatke Stan Laurelin ja Oliver Hardyn slapstick-huumorille.